אנטיביוטיקה עם קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/02/2022 | 10:08 | מאת: נועה

רופא רשם לי אתמול מוקסיפן בגלל כאבים בגרון וגרון מודלק. לקחתי 2 כדורים ועכשיו קיבלתי תשובה שאני מאומתת לקורונה. להפסיק או להמשיך את האנטיביוטיקה? אין לי גישה לרופא שרשם את האנטיביוטיקה

שלום נועה, תצטרכי לקבל את ההחלטה בעצמך, אבל אם לי היה קורה משהו דומה סביר שהייתי מפסיק את הטיפול האנטיביוטי (ובמקביל מעדכן את המרפאה בתוצאת בדיקת ה'קורונה' כדי שתאתר את האנשים שאתם באת במגע אתמול במהלך ביקורך במרפאה זו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה