לונג קוביד לאחר שנה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/02/2022 | 15:18 | מאת: כריסטינה

היי אני בת 27 בריאה בדרך כלל. לפני שנה החלמתי מקורונה ומאז שהחלמתי משהו השתנה בי ועד היום אני לא חוזרת לעצמי. אני סובלת מכאבי ראש,כאבי עינים,תחושת חול בעיניים,חולשה בגוף,לחץ דם קופץ גבוה ודופק גבוה,לעיתים תחושת נימולים בראש ,כאבים ולחצים בחזה. אציין שכל התופעות האלו לא באות ביחד ולא כל הזמן אבל לעיתים קרובות. עברתי בדיקות ללב הכל תקין,בדיקות דם תקינות.התחלתי ליטול קרדילוק בגלל הלחץ דם והדופק ומאז הכל בסדר עם הלחץ דם והדופק. רופאת המשפחה משייכת את כל התופעות הפיזיות שלי לחרדה ולסטרס ולתופעות פוסט קורונה שנכון בעיקרון כי מאז שהחלמתי שאני באמת סובלת מחרדות ומסטרס שבחיים לא סבלתי ממנו אבל כל התופעות הפיזיות האלה מאוד מלחיצות ולא ברורות לי האם עליי לפנות למרפאת מחלימים? לפני שחליתי בקורונה הייתי בריאה לגמרי!! עברה שנה ואני ממשיכה לסבול האם הגיוני שגם לאחר שנה והלאה אמשיך לסבול מהשלכות מחלת הקורונה?

שלום כריסטינה, אכן, אפשרי הדבר שתסמינים המיוחסים ל'לונג קוביד' ימשכו יותר משנה, ואני ממליץ לך לפנות בקשר אליהם למרפאת מחלימים מ'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה