התקפי חולשה וגלי חום

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/02/2022 | 01:19 | מאת: טיטי

החלמתי מאומיקרון לפני כחודש וחצי. חווה עדין תחושות חולשה לאחר מאמץ (פחות מאשר בשבועות הראשונים) ומשהו כמו גלי חום, מעין גל שעולה מהחזה ועד לראש, וגורם ללחץ קל בראש. משהו שלא חוויתי מעולם. בת 63 עם לחץ דם נמוך וקצת פלפיטציות שהוגדרו לא מסוכנות. אקו לב תקין. האם קשור ללונד קוביד? האם צפוי לעבור? מטריד מאוד.

שלום טיטי, יכול להיות שהתופעות המתוארות בשאלתך קשורות לתחלואה ב'קורונה', ואם כך הדבר הן בד"כ חולפות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה