דגירה ממושכת מההדבקה עד ההתפרצות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

20/02/2022 | 00:05 | מאת: מוטרד

לפני שבוע וחצי נחשפתי לאישתי ברמה שאכלנו מאותה הצלחת. לאחר מכן היא הודתה שהיא חיובית. לקח יותר משבוע וקצת עד שזה התפרץ אצלי. זה אגב התפרץ מאוד חזק ברמה של כמעט 40 חום. רציתי לדעת אם יכול להיות מצב כזה שמערכת החיסון הגיבה בסוג של 'דיליי' (עיכוב) ובגלל זה הנגיף התרבה משמעותית ורק אחרי שבוע וחצי הוא סוג של התעורר ותקף בחזרה את הנגיף. האם צריך להיות מוטרד מתגובה כזו מוגמת של הגוף?

שלום מוטרד, אני מניח ששאלתך מתייחסת לנגיף ה'קורונה'. 1. ייתכן שנדבקת מאשתך וייתכן שנדבקת ממישהו אחר. 2. הופעת 40 מעלות חום במהלך המחלה איננה נחשבת כ"תגובה מוגזמת" של הגוף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה