כאבי גרון לא נסבלים קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/02/2022 | 21:03 | מאת: הילה

שלום. אובחנתי כחיובית אתמול , חולשה , חום עם זה אני מתמודדת. אבל כאבי גרון לא נסבלים. צריבה ושריפה ממש חזקה. האם הגיוני שפרט לקורונה חטפתי גם דלקת גרון ? או שככה זה ? יש מה לעשות כדי להקל על זה ? תודה .

19/02/2022 | 23:38 | מאת: לא רופא

מניסיון אין הרבה מה לעשות מלבד המלצות כמו לגרגר מי מלח, לאכול דבש ולאכול קרח/גלידה. ההמלצות האלו ניתנו על ידי מוקד קורונה של אחת הקופות.

20/02/2022 | 07:10 | מאת: הילה

תודה אבל השאלה אם זה הגיוני עוצמה כזו של כאבים . קושי בבליעה , האם זה סביר לקורונה או שאולי יש לי דלקת בגרון וצריך טיפול אנטיביוטי ?

שלום הילה, זה הגיוני (ואפילו אופייני ל'אומיקרון'). אפשר לנסות להקל על כאבי הגרון בעזרת תכשירים שונים שאותם ניתן לרכוש בכל בית מרקחת. הרבה בריאות אפי

29/10/2022 | 21:52 | מאת: מזדהה

היי אני גם סובל מכאבי גרון חמורים כתוצאה מהקורונה. יש טיפול ספציפי או שפשוט צריך לחכות שיעבור?

02/12/2022 | 00:51 | מאת: מזדהה

גם אני סובלת מכאבים גרון קשים.יום שלישי לאבחון.לוקחת פקסלוביד. יש לי ספריי לגרון סוכריות מציצה.מקוה שיעזור.

מנהל פורום וירוס הקורונה