פרק זמן הדבקה - מתי נדבקים מחולה מאומת בקורונה (כנראה אומיקרון..)

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

19/02/2022 | 07:40 | מאת: יפעת

שלום לך דר. , הלפרין ותודה... מהו זמן יכולת ההדבקה של מאומת - בימים ? (נניח מיום הגילוי שהוא מאומת - שזה לאחר 3 ימים לערך עם תסמינים) .. תודה רבה...

שלום יפעת, חולה שנדבק ב'אומיקרון' מתחיל להיות מדבק כיומיים שלושה לאחר מכן, ובד"כ במשך כשבוע בסה"כ. הרבה בריאות אפי

19/02/2022 | 18:28 | מאת: יפית

.

19/02/2022 | 19:18 | מאת: יעל

דווח שאפשר עדיין להיות מדבקים באומיקרון גם 10 ימים לאחר בדיקה חיובית או מתחילת הופעת התסמינים.

שלום יפית, כל עוד החולה הוא חיובי הוא נחשב כמדבק, וזה יכול להיות גם הרבה יותר משבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה