השפעת האומיקרון על העובר

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/02/2022 | 20:13 | מאת: נטע

שלום, האם ידוע מהי השפעת זן האומיקרון על העובר במקרה שהאם נדבקת בנגיף? האם יש סיכון של נזק שלייתי/העברת חמצן לעובר כפי שהיה בתקופת זן הדלתא? אני כרגע בשבוע 10, מחוסנת 3 פעמים, אך את הבוסטר קיבלתי באוגוסט לפני חצי שנה, ומנסה להבין מה מידת הסיכון לעובר במקרה של הדבקה. (פחות חוששת לעצמי, שכן הבנתי שמחלה קשה בדרך כלל לא מתרחשת בשלבי הריון מוקדמים, בהעדר מחלות רקע אחרות). תודה.

שלום נטע, ה'אומיקרון' מלווה אותנו כשלושה חודשים בלבד כך שהשפעתו על העובר (במקרה של תחלואה של אשה הרה בשבוע ה- 10 להריונה) עדיין לא ידועה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה