תסמיני פוסט קורונה (לונג-קוביד)

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/02/2022 | 14:30 | מאת: ח

שלום רב, אני בן 23, בד"כ בן אדם בריא אני סיימתי בידוד אתמול לאחר שנדבקתי לפני כשבוע וחצי כששאלתי את רופא המשפחה לפני כמה ימים האם התסמינים יעברו הוא שאל כמה חיסונים עשיתי (עשיתי 3) והסיר את חששותיי ואמר שהתסמינים יעברו רוב התסמינים ללא ספק עברו חוש הטעם והריח שלי כרגע הם לא משהו, אני מצליח לנשום ולהריח אבל זה פשוט לא 100% אני לועס מסטיק מנטה חזק אז אני יכול לטעום את הטעם אבל לא בכל מאכל זה ככה - אןתו הדבר גם בריח. בנוסף, לעיתים יש כאבים קלים מאוד בחזה, הכאבים קלים מאוד האם ניתן לקבל תרופתי כדי לזרז את היעלמות התסמינים? האם מניסיונך התסמינים האלה בדרך כלל נעלמים או נשארים?

שלום ח, בד"כ התסמינים המתוארים בשאלתך חולפים באופן עצמוני, ואינני מכיר טיפול תרופתי שהוכח כיעיל בהחשת התהליך הזה. הרבה בריאות אפי

14/02/2022 | 22:23 | מאת: יעל

אופטלגין. יעבור תוך שבוע

מנהל פורום וירוס הקורונה