אנטיגן ביתי חיובי זמן ממושך

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/02/2022 | 17:41 | מאת: חזי

שלום, אני בן 60 , מחוסן *4. חליתי, עם תסמיני נזלת שיעול וחום, הנזלת והדיעול טרם חלפו. ביום הרביעי למחלה בדיקת אנטיגן ביתית היתה חיובית, ולכן המשכתי בבידוד, ביום השמיני וגם היום ביום התשיעי הבדיקה עדין חיובית. זאת ערכה תקינה והבדיקה מתבצעת נכון, בני הבית נותרו שליליים. מה המשמעות מבחינת המשך הבידוד מבני ביתי ומבחינת לחזור לעבודה?

שלום חזי, את שאלתך עליך להפנות ישירות ל'קו החם' בנושא ה'קורונה' של משרד הבריאות בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה