בדיקת נוגדנים לוירוס הקוביד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/02/2022 | 17:41 | מאת: דלית

ד״ר הלפרין, האם לבדיקת הנוגדים (כפי שהצעת לי למטה בשרשור) יש יכולת להבחין בין נוגדני המחלה עצמה לבין הימצאות הנוגדנים שבגוף כתוצאה מ2 מנות החיסון שקיבלתי?

שלום דלית, בדיקת ה- IgG לאנטיגן ה- N יכולה לעשות זאת. הרבה בריאות אפי

13/02/2022 | 20:39 | מאת: רונית

באותו נושא האם בבדיקת נוגדים igg N נוסף לזה שרואים אם הנוגדים זה ממחלה או חיסון זה גם מציין את כמות הנוגדנים באופן כללי שיש לנגיף הקורונה? או שאם רוצים לבדוק כמות נוגדנים צריכים לעשות בדיקת נוגדנים נוספת מסוג S אודה לתשובתך

שלום רונית, אם המעבדה 'רוצה' היא יכולה גם לכמת את נוגדני ה- N. הרבה בריאות אפי

14/02/2022 | 15:16 | מאת: רונית

צדקת במילה "רוצה" כאשר עושים פרטי היא בטוח תעדיף עוד כסף לבדיקה נוספת

מנהל פורום וירוס הקורונה