האם נדבקתי בקורונה המשך אחרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

07/02/2022 | 17:21 | מאת: שירה

האם אתה ממליץ לחכות עוד ולראות אם מתייצב כי עהרו 12 יום כבר? לא הרבה מדי בשביל תופעות לוואי , זה יכול לקחת , כי בשאר החיסונים היו לי תופעות 3-4 ימים וזהו. במקביל מחכה שאחות תתקשר לשמוע את חוות דעתה גם.

07/02/2022 | 18:19 | מאת: רועי

מה כל כך קשה לעשות אנטיגן ביתי או מוסדי.. אם את חולה את מדביקה אנשים את זה את יודעת? כל אחד חושב על התחת שלו . כן יתכן ותצטרכי בידוד.

07/02/2022 | 18:30 | מאת: שירה

כי התייעצתי עם הרופא ואמר לחכות עוד והתופעות שמתארת להרבה אנשים מהחיסון וסביר שתוך שבוע ייעלמו במיוחד שאחרי חיסון 4.

שלום שירה, אני ממליץ להיבדק. הרבה בריאות אפי

07/02/2022 | 18:54 | מאת: שירה

למה אתה חושב שצריכה להיבדק הדבר היחיד שיש לי זה רק הקיבה , כל השאר חוץ מעייפות עבר?

08/02/2022 | 07:09 | מאת: שירה

אני אלך להיבדק אבל רק pcr, יותר אמין אבל מה הסימפטום שלדעתך מחשיד. כי חושבת שבגלל שעבר זמן אם בכלל זה יגלה אחרי 12 ימים? העיכול והבחילות וטיפה כאב גרון , וממש טיפונת נזלת וגירוי בעיניים , ופצעים. אבל העיכול רך אולי טיפה שלשול זה הדבר שהכי מטריד אותי השארת נראה כמו התקררות ולחץ.

08/02/2022 | 07:31 | מאת: שירה

הולכת לעשות pcr על האנטיגן לא סומכת היו המון מטעויוץ כולל אנשים שמכירה אז מעדיפה כבר pcr.

בהצלחה

08/02/2022 | 22:59 | מאת: שירה

המעיים מתחילה להרגיש היום יותר משתפר, אבל בגלל הגרון וטיפונת נזלת , עדיים עושה את הבדיקות לשלול. למרות שלא נראה לי בגלל חיסון רביעי אבל ירגיע אותי שאדע בוודאות וכנראה הרופאים צדקו זה חלק מהתופעות שאורכות ומשום מה החיסון ה4 זה יצר יותר תופעות פלוס כנראה התקררות קלה כי החופש הזה יותר קר, אבל תודה בכת אופן והבנתי שגם התשובות מגיעות מהר יותר.

09/02/2022 | 07:10 | מאת: שירה

אבל למרות שטיפה יש , יש עדיין ועייפות וגם הרגשה שבקושי יכולה לקום למרות שזה קורה להרבה שלא ישנים מספיק אבל מה מחשיד שהמלצץ לי להיבדק בכל זאת ופחות נראה כתסמינים מהחיסון ואולי חליתי, אעשה את הבדיקה בכל מקרה, לצרות שנזלת וגרון יכול להיות מחלות חורף רגילה, בעיקר המעיים שיותר טוב לא לגמרי אבל בתהליך והעייפות וחולשה בבוקר שעוברת אלא הכי מדטיגים , אבל מה התופעות של האומירקן והזם החדש בדרך כלל?

כאבי גרון, צרידות, נזלת, כאבי גב ועוד

09/02/2022 | 08:07 | מאת: שירה

תודה , מקווה שאצלי רק התקררות קלה. ושהתשובה תגיע מהר.

מנהל פורום וירוס הקורונה