האם אומיקרון גורם לכאבי גב?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/01/2022 | 19:02 | מאת: יאנה

היי,אני יאנה חליתי באומיקרון ומזה יומיים יש לי כאבי גב תחתון.האם יש קשר בין המחלה לכאבי גב?

22/01/2022 | 19:34 | מאת: לא רופא

חליתי באומיקאון , כן זה יוצר בהתחלה כאב גב ורגליים מאחורה כוןץ וחולשה לא מוסברים, לוקח 3 ימיםלפחות שזה מתחיל להשתחרר, תנסי כדור מוסקול זה משחרר את השרירים בלילה. גם צוואר וכאבי ראש. זה תופעה שמי שלא עבר אותה צוחק שאומרים כאבי גב. זה בכלל לא כאב גב רגיל. זה כווץ כאב וחולדה מוזרה, העיקר שתצאי מזה. צריך לישון חם בלילה, לקחת אופטלגין שתיה. זה עובר.

שלום יאנה, זה סביר. הרבה בריאות אפי

23/01/2022 | 10:03 | מאת: יאנה

אין לי חולשה בכלל ,רק כאב מציק בגב התחתון.אבל גם נורא קר עכשיו.אולי גם הקור משפיע ?

אולי

מנהל פורום וירוס הקורונה