איך לדעת איזה זן נדבקתי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/01/2022 | 14:32 | מאת: הילה

שלום דוקטור אני לא מחוסנת מסיבה שאני לא יכולה ואני כרגע חולה נדבקתי בקורונה ביום רביעי בערב מרגע שעשיתי psr ויש לי תסמינים כמו קוצר נשימה שהתגבר היום הרגשת מחנק ליחות שריפה באזור החזה וכאבי שרירים וראש חום היה אתמול בבוקר ושלשום ומאז אין בנתיים . אין שינוי בחוש טעם וריח רגיל מבחינה הזאת ומקווה שימשיך ככה איך אפשר לדעת באיזה זן נדבקתי? ומתי אני צריכה לעשות את בדיקת הקורונה הביתית?

שלום הילה, 1. כדי לדעת באיזה זן של 'קורונה' נדבקת צריך לעשות ריצוף גנטי של הנגיף שמתקבל בבדיקת ה- PCR. 2. בנוגע למועד המומלץ לביצוע בדיקת 'קורונה' חוזרת/ביתית- את צריכה לפנות ישירות ל'קו החם' בנושא ה'קורונה' של משרד הבריאות בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה