בדיקות, תוצאות ומה שמסביב

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/01/2022 | 16:01 | מאת: משה

א) אם הייתי במגע עם מאומת מקרבה ראשונה, מהו הזמן המקסמילי שהבדיקה שלי יכולה לצאת חיובית ולהראות הדבקה? שבוע, שבועיים, יותר? ב) אם בדיקת אנטיגן ביתית עדיין יוצאת חיובית גם לאחר 10 ימי החלמה נגיד, זה עדין אומר שהמאומת מדבק? ג) רוצה לעשות לבני בן 2.5 בדיקה סרולוגית נאמר לי שיש 2 סוגי בדיקה s / n איך עליי לדעת איזו בדיקה לעשות לו ? אבי אדם חולה מאוד, רוצה לכסות כל מה שאוכל מכל הכיוונים לפני שפוגשים אותו בתקופה הזו

שלום משה, א. בד"כ עד כשבועיים. ב. לא בהכרח. ג. זה תלוי מה מטרת הבדיקה. הרבה בריאות אפי

18/01/2022 | 18:20 | מאת: משה

תודה רבה לך על המענה. מטרת הבדיקה היא לראות אם הילד חלה בקורונה כבר

שלום משה, למטרה זאת יש לבדוק נוגדנים ל- N. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה