הבדל בין אומיקרון לשפעת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

18/01/2022 | 00:35 | מאת: דנה

שלום ותודה רבה .. אנא תשובתך 1. מה בעצם ההבדל בין שני הוירוסים הנחמדים ? :-) 2. האם למשל אובדן טעם וריח חלילה , יתכן גם באומיקרון וגם בשפעת באותה מידה ?.. (הבנתי שבאומיקרון התופעה הזו זניחה לעומת זני הקורונה הקדמים..)

שלום דנה, 1. מדובר בוירוסים השונים מאד זה מזה (שמן בסתם שואלים בפורומים השונים שלהם 'מה ההבדל בין כלב לחתול'). 2. אינני מכיר מחקר שהשווה בין אובדן טעם וריח בחולים עם זן ה'אומיקרון' לחולים בזן מסוים של שפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה