חיסוני ילדים שאלה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/01/2022 | 19:38 | מאת: שיר

שלום, נראה שילדים 5-11 נדבקים גם אם הם מחוסנים. מה שלא ברור לי, מדוע בעצם חשוב לחסן ילדים שגם ככה עלולים להדבק כמו הלא מחוסנים ואז גם להדביק וכן הלאה. מחלה קשה כמעט ולא מתפתחת אצל ילדים ולגבי תופעות שאחרי לא ברור שהחיסון מוריד אם נדבקים. אז שאלתי מה חשיבות החיסון עם המידע העדכני אחרי התפרצות הגל ה 5. תודה רבה.

שלום שיר, שאלה טובה, שעדיין אין עליה תשובה טובה. הרבה בריאות אפי

18/01/2022 | 20:58 | מאת: לול

כולם נדבקים עם מחוסנים. הרעיון שלא ידביקו אחרים. כל ההדבקות כעת זה בבתי הספר ואז גם ההורים בבידוד והם גם נדבקים

מנהל פורום וירוס הקורונה