מספר שאלות לגבי הוירוס

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/01/2022 | 16:01 | מאת: עדי

1. דרך מה בדיוק נדבקים? מגע, רוק? 2. יכול להיות שיש אנשים שהוירוס פוסח עליהם ופשוט לא מצליח "לפלוש" אליהם? 3. אם חלינו, למשך כמה זמן פחות או יותר נצא חיוביים בבדיקות לגילוי קורונה? (בהנחה שנבדקים כמובן) השאלות שלי הן בעיקר כדי להבין איך הדבר עובד כי אנחנו זוג בבית עם שני ילדים קטנים מאוד, הילדים ממש צמודים ועושים יחד הכל. בדרך כלל אפילו היו שותים מאותו בקבוק וקשה לעקוב אחרי זה. בן זוגי ואחד מילדיי נדבקו והתבשרנו על כך רק אחרי כמעט 5 ימים ממועד ביצוע הבדיקה. ובני השני לא נדבק כלל ביצענו מס' בדיקות לאורך השבוע שלאחר מכן..ובדרך כלל הוא ילד מאוד רגיש שנדבק בקלות בכל דבר. כך שהדבר מאוד מוזר לנו ולכל מי שמכיר אותו... לכן מעניין אותי לדעת, האם יש סיכוי שכבר חלה בעבר הקרוב באומיקרון ולכן לא נדבק? או שאם זה היה כך הpcr היה יוצא כן חיובי? או שאולי באמת האומיקרון לא מצליח "לפלוש" לחלק מסוים מהאנשים? רוצה גם לדעת כדי לשקול האם כדאי לי לעשות לו בדיקת סרולוגית באופן פרטי, כי הוא ממש מתענה מכל הבדיקות שמבקשים במסגרת שלו. תודה רבה

שלום עדי, 1. הפרשות של דרכי הנשימה (כיח, רוק, תרסיס שנוצר במהלך שיעול או עיטוש). 2. זה ייתכן. 3. במשך מספר ימים עד כשבועיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה