חיסון שלישי.

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/01/2022 | 13:29 | מאת: גלי

היי דוקטור , לפני כשנה התחסנתי בשני חיסוני פייזר. בת 20 ללא מחלות רקע. אחרי החיסון הראשון והשני חוויתי כאבים קלים באיזור החזה / לב שנמשכו לכמה שבועות. עשיתי גם בדיקת אקג ואקו לב שביצעתי לפני חודש. תוצאות הבדיקות תקינות. מה שמפריע לי זה שעדיין חווה מידי פעם כאבים אקראיים באיזור החזה . אין קושי נשימתי בזמן הכאבים ואין לי קושי בביצוע פעילות גופנית. כאבים נקודתיים על החזה, לדעתי אין קשר ללחץ נפשי. ייתכן שזו תופעת לוואי ארוכת טווח של החיסון? האם יש לי ממה לחשוש מהחיסון השלישי? תודה

שלום גלי, ל"כאבים אקראיים באזור החזה" יכולות להיות סיבות שונות, ואני חושש שאין ביכולתי לדעת האם אלו שלך קשורים להתחסנות כנגד ה'קורונה' או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה