כמה שאלות בנוגע לבוסטר לגילאי 12+

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/01/2022 | 11:19 | מאת: שירי

שלום, 1. מנתוני משרד הבריאות נראה שכמות הילדים המחוסנים (12-15) שמאומתים בגילאים אלו גדול מהלא מחוסנים באותם גילאים כאשר יש כ- 60% מחוסנים ו- 40% לא מחוסנים. מדוע? 2. במידה וילדים בגילאי 12-15 ידבקו בקורונה וזאת לאחר שחוסנו גם במנת הבוסטר, האם זה ימנע מהם לפתח בהמשך תופעות כמו למשל PIMS? או תופעות אחרות שצצות אחרי מחלה בקורונה? תודה רבה.

שלום שירי, 1. אין לי הסבר לכך (מעבר לכך שיש גם יותר מחוסנים מאשר לא מחוסנים). אבל אולי למשרד הבריאות יש. 2.אולי. ואולי לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה