הדבקות עד מתי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2022 | 15:53 | מאת: יעל

שלום אני עם מחלות רקע ונאסר עליי להתחסן. אמא שלי גילתה היום שיש לה קורונה ואני גרה איתה. אתחיל מהיום כל יום בדיקות בייתיות כמה. היא יצאה לבידוד. כמה ימים צריכים לחלוף מהיום שאם אראה שאני בלי תסמינים אז כבר אוכל להיות רגועה ולדעת שכבר אין סיכוי שיהיו לי תסמינים? אם נאמר היום היתה ההדבקה. תודה רבה

שלום יעל, אם את מחוסנת כהלכה (קיבלת 3 זריקות של 'פייזר' כנגד ה'קורונה'), יש סיכוי טוב שאם בכל זאת תדבקי ב'קורונה' אזי תחלי במחלה קלה בלבד ובתוך כשבוע עד 10 ימים תחלימי מהמחלה החריפה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה