חזרה ל]עילות ספורטיבית אחרי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2022 | 11:40 | מאת: יוסי

שלום, מסיים בידוד - יום שמיני - עדיין עם שיעול וליחה. רוצה לחזור לעשות ספורט - יש מניעה? (רצתי לפני כל יומיים כמה קמ וחדר כושר בן 50 ועם סכרת) תודה.

שלום יוסי, אם לי היו עדיין שיעולים וליחה במהלך ההחלמה מ'קורונה' לא הייתי חוזר לפעילות גופנית מאומצת. הרבה בריאות אפי

13/01/2022 | 16:19 | מאת: יוסי

תודה ד"ר. תקן אותי אם אני טועה, שיעול וליחה עלולים להשאר עוד זמן אחרי הקורונה. נכון? ובתור סוכרתי הספורט מאד חשוב.. וכן - האם לטפל בשיעול כשיעול "רגיל"?

שלום יוסי, 1. לדעתי, פעילות ספורטיבית היא חשובה מאד לכל אדם. 2. אין ביכולתי לחזות כמה זמן תמשיך לסבול מ"שיעול וליחה", אך ככל שהמצב ישתפר תוכל, מן הסתם, לחזור בהדרגה לפעילות כזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה