רמת סיכון בזנים השונים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/01/2022 | 08:09 | מאת: מני

שלום. ברצוני לדעת, מה רמת הסיכון בזני הקורונה העיקריים שהגיעו אלינו בשנתיים האחרונות. רמת הסיכון באומיקרון, למשל, לפי מה ששמעתי, הוא 0.52%. מה רמת הסיכון בדלתא, בבריטי, ובנגיף הקורונה המקורי מסין (קוביד19 המקורי) שממנו התפתח הכל? אשמח לתשובה ותודה רבה. מני

13/01/2022 | 08:12 | מאת: מני

וכן מה הכוונה ברמת הסיכון: האם רק למוות או כולל תחלואה קשה אך ללא מוות. תודה.

שלום מני, המונח "רמת סיכון" שבו אתה משתמש לא ברור לי, ואני חושש שהמידע שאתה מבקש איננו נמצא ברשותי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה