קורונה תופעות לוואי צרבות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

12/01/2022 | 23:20 | מאת: בני

שלום ד"ר, אז ככה יש לי בקע סרעפתי שהוביל בעבר לדלקת בוושט ולצרבות חוזרות. מלפני שנתיים אני מטופל ב-PPI(לנטון 30 מ"ג ליום) ובאמת אין לי צרבות. לפני יותר משנה נדבקתי בקורונה שעברה לי באמת יחסית בקלות(מלבד פוסט קורונה). אבל, במשך תקופה די ארוכה לאחר מכן התחילו לי צרבות חזקות, כאבים בחזה שהיו מגיעים אחת לכמה שבועות. בחצי שנה האחרונה לא היה לי את זה בכלל. לפני שבוע נדבקתי שוב בקורונה(למרות שעשיתי חיסונים). שלשום היה לי שוב צרבת חזקה, כאב בחזה. האם לדעתך יכול להיות קשר לקורונה? אשמח לשמוע את חו"ד בנושא. בתודה מראש

שלום בני, צרבת איננה נחשבת כתסמין שכיח במהלך תחלואה ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

14/01/2022 | 20:37 | מאת: תמר

אולי זה בגלל שאתה לחוץ...או שאתה לפני התקף לב. גם גורם לצרבת. תנסה להירגע.

מנהל פורום וירוס הקורונה