חולה קורונה ייעוץ והכוונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2022 | 14:05 | מאת: אדם

שלום, ד"ר אז ככה אני בן 22 כרגע חולה קורונה מאומת לאחר שביצעתי PCR ויצאתי חיובי. אני מחלים והתחסנתי בשלושה חיסונים(לקחתי שניים כמו כולם ואז לאחר חצי שנה עוד מנה). הייתי בשבוע שעבר ליד שלושה חולי קורונה(על שניים מהם שמעתי רק לאחר מכן) ולכן נבדקתי. נבדקתי ביום שישי ולא היו לי בכלל תסמינים. משבת בבוקר התחלתי להיות מצונן וזה הלך והחמיר עד ראשון ששם היה השיא שגמרתי חבילת טישו תוך זמן קצר. היום מרגיש יותר טוב הצינון כמעט עבר לגמרי. האם זה אומר שהחלמתי? לא בשביל הבידוד שאותו וודאי אני אסיים כפי שנדרש בחוק אלא בשביל עצמי לדעת. הבנתי שהולכים לשנות את הכללים ולקצר את הבידוד לחולים כנראה היום בערב. בנוסף, בפעם שעברה שחליתי בקורונה היו לי תסמיני פוסט קורונה כמו כאבים ברגלים, עייפות וקצת קושי בריכוז(לגבי האחרון אני לא בטוח בזה). כיצד אתה ממליץ לי הפעם לנסות למנוע את זה? האם כדאי לקחת כרגע כדורים מסוימים? (כרגע אני לוקח ויטמין C 1000MG+ ויטמין D 2000MG ליום, ויטמין D יש לי חוסר באופן כללי וצריך לקחת). אודה לעזרתך, אדם

שלום אדם, 1. הבה נקווה שאתה בדרך להחלמה מלאה. 2. אינני מכיר דרך בדוקה למנוע את תסמיני ה'פוסט קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה