האם ההסקה שלי נכונה??

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/01/2022 | 02:43 | מאת: הסקת מסקנות

שלום דוקטור , לפני כ8 ימים בדיוק קיימתי יחסי מין עם חילה מאומתת מאז אני בבידוד נכון להיום (8 ימים אחרי) יש לי כאב גרון בינוני ללא חום ללא שיעול למעט אחת לכמה שעות שאלתי היא פשוטה מקווה שתבין, האם ניתן להסיק שנכון לנקודה זו ממש (8 ימים) במידה ואכן נדבקתי בקורונה . אני כבר נמצא ״עמוק בתוכה״ זאת אומרת מרבית הסיכויים שהתסמינים שלי היום (שהם קלים! וגם משתפרים) זה פחות או יותר השיא של מה שיהיה כי הרי הממשלה אומרת היום שמי שאמור להידבק כבר לאחר מקסימום 5 ימים הוא מראה את תחילת התסמינים (משם נובע ההמלצה לשחרור לאחר 5 ימים) זאת אומרת שביום השמיני מרבית הסיכויים שאני כבר ביום השני/שלישי לפחות לקורונה זאת אומרת בחצי הדרך אני צודק?? שאלתי נובעת מכך שלצערי משבוע שעבר לא קיבלתי תוצאות לפי סי אר כך שאני מגשש באפלה ואשמח לעודד את עצמי שמרבית הסיכויים שנכון לנקודה זו אני לא רק ״ביום הראשון ״ לקורונה- אלא לפחות עמוק לתוכה שהרי עברו כבר כ8 ימים שזה זמן נכבד ביותר בן 24 ללא מחלות רקע , לא מעשן

שלום, אני חושש שאין ביכולתי לאשר שאתה חולה ב'קורונה' (היות ואין לך תוצאת בדיקה 'חיובית'), או לחזות את מהלך המחלה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה