נוגדנים בגוף לאחר חשיפה לאומיקרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

09/01/2022 | 10:26 | מאת: נוגדנים בגוף

שלום. נחשפתי בימים האחרונים ברציפות לחולה קורונה, משער שהוא נושא את הוריאנט של האומיקרון. אני יוצא שלילי לבדיקת אנטיגן. במידה ואני באמת שלילי לוריאנט הנוכחי, האם הגוף שלי מייצר נוגדנים המשפיעים על האומיקרון? אני מחלים מזה שנה ולאחר שני חיסונים. תודה.

שלום, אם חלית לאחרונה ב'קורונה', ולא חשוב באיזה זן, הגוף שלך מייצר נוגדנים כנגד הנגיף. אם לא חלית ב'קורונה' (ותוצאת הבדיקות שעשית אולי משקפות עובדה זו ואולי לא)- אז אתה לא מייצר נוגדנים כנגד הנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה