רמת נוגדנים מעל 40000

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/01/2022 | 05:46 | מאת: אודי

שלום. בבדיקה סרולוגית שנעשתה לאחר קבלת הבוסטר, התקבלה תוצאה של מכל 800 (בליאזון). לפני מספר ימים, בוצעה בדיקה נוספת (לאחר ארבעה חודשים מקבלת הבוסטר) והתקבלה תוצאה של מעל 40000 (פי כמה מהפעם הקודמת). האם הדבר הגיוני ? האם העליה הדרמטית במספר הנוגדנים יכולה להעיד על הדבקה שלא הייתה ידועה לי? על פי הידוע, רמת הנוגדנים הולכת ויורדת עם הזמן….

שלום אודי, הדבר אפשרי, ואחת האפשרויות לכך (מבין כמה) היא שאכן נדבקת ב'קורונה' בין שתי הבדיקות. הרבה בריאות אפי

04/01/2022 | 15:01 | מאת: סרולוג

מעל 40000 זה בערכת הבדיקה של ארכיטקט ולא ליאזון לכן לא ניתן להשוות

גם זה אחד ההסברים (מבין כמה) לסיטואציה המתוארת בשאלה.

05/01/2022 | 14:28 | מאת: אודי

לכמה זה שווה ערך בליאזון? ה 40000?

מנהל פורום וירוס הקורונה