הזן הקורונה החדש אומיקרון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/12/2021 | 23:19 | מאת: ענת

שלום הזן החדש שהופיע אומיקרון יותר אלים מהזן הקודם דלתא ומדבק במהירות מירבית על פי הדיווחים האם ככל שהנגיף נהיה יותר אלים זה אומר שסופו הגיע? או שיש סיכוי שיהיה עוד זן חדש שיותר אלים? מי שנדבק באומיקרון והחלים יותר מחוסן ממי שהחלים מזן הקורונה המקורי מהגל הראשון?

שלום ענת, 1. ה'אומיקרון' איננו נחשב כזן אלים במיוחד של ה'קורונה', וסביר שבעתיד יהיו זנים אלימים ממנו. 2. אף אחד עדיין לא יודע כמה זמן יהיו 'מחלימי-האומיקרון' מחוסנים מפני הדבקה חוזרת בזן זה או הדבקה ראשונית בזנים אחרים של 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה