יציאות למועדונים עם חיסון או ללא יציאות למועדונים ללא חיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/12/2021 | 19:21 | מאת: אירית

שלום ד"ר הלפרין ותודה רבה.. בעלי ללא חיסון עד כה ולכן נמנע מלצאת למועדונים סגורים . כאשר יהיה מחוסן - הודיע לי שכן ייצא למועדונים - כאשר הוא מחוסן . אני בהריון ברוח השם.... ומחוסנת רק ב 2 החיסונים הראשונים -מעל חצי שנה - ללא הבוסטר . אני מאוד מפחדת שלמרות שהוא יהיה מחוסן - עצם היציאה שלו למועדונים הסגורים - תסכן את העובר\ית ובמשך הזמן הילד\ה הקטן שעוד לא יוכל להתחסן . שאלתי היא... - האם סבירות גבוהה שמחוסנים לא יוכלו להדביק תינוק\ ילד קטן ? 2. האם אולי עדיף שהוא לא יתחסן ולא ייצא למועדונים סגורים ?.... אפילו על זה כבר חשבתי .. יש לציין שהוא עובד באוויר הפתוח , והולך אמנם לקניות וכו אך עם מסכה . ולמועדונים - מקום סגור ועמוס - הוא יהיה שם מעל שעתיים ברצף ללא מסכה אך עם חיסון . אנא תשובתך ... אם הוא יהיה מחוסן הוא לא מוכן לוותר על המועדונים .. ואני דואגת לילד\ה הקטן\נה שלנו...

שלום אירית, גם מחוסנים כנגד 'קורונה' (ב- 3 מנות של 'פייזר', למשל) יכולים להידבק ב'קורונה' ולהדביק את זולתם. הרבה בריאות אפי

21/12/2021 | 20:55 | מאת: אירית

אך מבחינת עדיפות..אם לשהות במועדון סגור פעם בשבועיים - מחוסנים או לא לצאת למקום כזה סגור ולא להתחסן .. מה העדיפות ?....

שלום אירית, אין לי דעה בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה