חיסון ראשון לקורונה למחלים מהגל הראשון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/12/2021 | 19:09 | מאת: אירית

שלום.. בן הזוג שלי (בן 42) , היה בעבר - ממש בתחילת הימצאות הקורונה- בגל הראשון ... - מאומת לקורונה ע"י בדיקה אחת , הרגיש לא טוב 3 ימים , והחלים במהרה ועד כה (תודה לאל) ללא שינוי בריאותי ובריא לגמרי . עד כה הוא לא התחסן . שיכנענו אותו לעשות לראשונה את החיסון ונודע לי מקופת החולים שלו שהוא אמור לעשות חיסון 1 בלבד .. ואני חשבתי שהוא אמור לעשות 2 חיסונים - כפי שעשינו אנחנו בתחילה . האם נכון שמספיק לו רק חיסון 1 ?... ואם בזמנו הבדיקה טעתה והוא כלל לא נשא את הנגיף ?....

שלום אירית, 1. אין לי מושג האם הבדיקה שבן הזוג שלך ביצע בזמנו היתה מוטעית אול לא. 2. משרד הבריאות הו זה שמכתיב לאנשים כמה זריקות חיסון הם צריכים - למשל כדי להנות מההטבות הקשורות לתעודת מתחסן - ואני מציע לך להפנות את כל שאלותייך בנושא לקו החם שמפעיל משרד זה בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה