פיענוח תוצאה שקיבלתי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/12/2021 | 20:33 | מאת: יוסי

הי, אני מדוכה חיסון: קיבלתי מבטרה במאי 2021. כרגע אני עם 40 מ"ג פרדניזון. למרות הנל, בהמלצת רופאים קיבלתי לפני 20 יום חיוסון שלישי של קורונה. היום ביצעתי בדיקת נוגדנים והתקבלו תוצאות הבאות: 1. SARS-COV-ID-IGG = 26.3 2. SARS-COV-2-AB-BLOOD = Positive. שתי שאלות ברשותך: 1. מה רמת הנוגדנים שיש אצלי? 2. מה אומר המילה "חיובי". האם כרגע אני חולה בקורונה?

שלום יוסי, 1. רמת הנוגדנים שלך היא 26.3. 2. היות ולא ברור באילו נוגדנים מדובר, אין ביכולתי לומר לך האם הם נוצרו כתוצאה מההתחסנות את כתוצאה מתחלואה ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה