האם פי 3 IGG מסף חיובי נחשב גבוה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/12/2021 | 09:32 | מאת: דוד

קיבלתי תוצאה של 61 בקיט בדיקה של חברת LIAISON (באסף הרופא). על הטופס מצוין שהחל מערך של 22 מוגדר חיובי ופחות מ-13 מוגדר שלילי. על פניו 61, זה כמעט פי 3 מהסף הנחשב חיובי ולכאורה זה גבוה. האם אכן זה נחשב לגבוה או שבכל זאת סביר שזה משקף דעיכה משמעותית בערכים לאחר חיסון שני.

שלום דוד, לכל מי שחוסן כנגד ה'קורונה' יש דעיכה הדרגתית ברמת הנוגדנים. הרבה בריאות אפי

05/12/2021 | 21:05 | מאת: דוד

תודה על המענה. קיוויתי שתוצאות הבדיקה, ילמדו משהו לגבי רמת הנוגדנים, מעבר למספר עצמו; כלומר, האם זה נחשב גבוה או נמוך? (לאחר חצי שנה מחיסון שני) כיון שככל הנראה ינתן בוסטר תקופתי, אני מחפש כלים לקבלת החלטה מושכלת ככל הניתן למתי כדאי לי לקבל את הבוסטר, מתוך רצון להפחית תדירות.

05/12/2021 | 21:09 | מאת: דן

61 זה לא מספיק לדלתא ולאומיקרון. לדלתא כנראה צריך לפחות 1000 ולאומיקרון לפחות 4000 בליאזון

כולנו עדיין מחפשים כלים כאלו...

מנהל פורום וירוס הקורונה