רמת נוגדנים גבוהה ופוסט קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/11/2021 | 13:59 | מאת: דני

היי, האם יש קשר בין רמת נוגדנים גבוהה + הדבקה לפוסט קורונה? אני עוקב אחרי הרבה מקרים ושמתי לב שחיסון יכול למנוע מחלה קשה אבללא מונע פוסט קורונה ואני הייתי מחלים וחוסנתי בטעות 2 חיסונים(לא נכנס למה) ואח״כ חליתי בקורונה ויש לי תופעות מאד מוזרות במערכת החיסון שהרופאים לא ממש יודעים מה קרה שם. אז האם יש איזה מחקר שקוןשר נוגדנים לקורונה ופוסט קורונה?

שלום דני, אינני מכיר מחקר שהוכיח קשר סיבתי כלשהו בין רמת נוגדנים ל'קורונה' לבין תסמונת ה'פוסט קורונה'. הרבה בריאות אפי

17/11/2021 | 09:37 | מאת: רמי

יש לציין שאמנם בארץ מותר למחלים לקבל רק מנה אחת של החיסון אבל במדינות אחרות כמו ארה"ב ההמלצה היא לקבל שתי מנות כך שיש כבר הרבה מחלימים בעולם המערבי שקיבלו שתי מנות של החיסון ולא מדובר במשהו מאוד חריג.

מנהל פורום וירוס הקורונה