חיסון קורונה מודרנה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/11/2021 | 16:14 | מאת: ענבר

לפני שלושה שבועות עשיתי את החיסון השני לקורונה. היו לי תופעות לוואי סחרחורות, חום יומיים , חולשה וכאבים בגוף, שיעול יבש וכמובן כאבים ביד . העל עבר .. חוץ מהשיעול היבש שממש מציק. בהוראת הרופא ביצעתי בדיקת קורונה שיצאה שלילית. והוא גם אמר לי לקחת דקסמול קולד יום ולילה . אבל השיעול לא עובר ונורא מציק. שיעול יבש סתמי. אני מציינת שלפני החיסון לא היה לי שיעול וכשקיבלתי חום לאחרי החיסון התחיל החיסון. האם יש קשר בין השיעול לחיסון? ומתי אמור לעבור שיעול יבש ומטריד?

שלום ענבר, יכול להיות שיש קשר בין ההתחסנות לשיעול ויכול להיות שמדובר במשהו נפרד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה