שלבקת חוגרת לאחר חיסון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/10/2021 | 16:27 | מאת: זהבה

שלום, בפברואר התחסנתי במנה השנייה של חיסון הקורונה ומספר ימים אחרי כתוצאה מהחיסון חליתי בשלבקת חוגרת. אני בת 28 ללא מחלות רקע או בעיות רפואיות. האם כדאי להתחסן במנה השלישית?

שלום זהבה, רק את יכולה להחליט אם כדאי לך להתחסן או לא. הרבה בריאות אפי

15/10/2021 | 23:45 | מאת: מבואסת

ד"ר, זה לא עניין של החלטה. זה עניין שאם לא, לא ניתן לעבוד!! כי אין תו ירוק. זה לא קצת חצוף? והרי עוד מעט יבטלו אותו זה הרי ברור.. סליחה שנדחפתי

שלום מבואסת, לא ברורה לי הטענה שלך כלפיי. הרבה בריאות אפי

15/11/2021 | 14:01 | מאת: למבואסת

גם הקורונה וגם החיסון גורמים להתפרצויות הרפס. מנסיון! חליתי קורונה ומאז ההרפס לא עוזב אותי וגם החיסון גרם לי להרפס. הוא ממש מחליש את מערכת החיסון ועדיין לא חקרו מה זה בדיוק עושה לה.

מנהל פורום וירוס הקורונה