חיסון למתבגרים מחלימים

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

14/10/2021 | 13:35 | מאת: נויה

שלום רב, יש לי שני ילדים מתבגרים (13, 15) שחלו בקורונה לפני 8 חודשים (בדיקת PCR חיובית+ תסמינים). מקריאה של חומר הצט"מ מאמצע ספטמבר , ברור שעניין הצורך של מחלימים להתחסן עומד בסימן שאלה בקרב המומחים וגם אלו שהסכימו שיש להתנות תו ירוק בקבלת חיסון והסתמכו על ממצאי מחקר מכון גרטנר, הציעו להאריך ל 10 חודשים או שנה מההחלמה. כך שלא ברור מדוע החולט על חצי שנה מההחלמה כנקודת זמן בה המחלים נחשב כבר לא מוגן. מדוע אין דיפירנציאציה בהנחיות בין ילדים מחלימים ובין מבוגרים מחלימים? האם ידוע כי הסיכון של ילדים מחלימים , שהגוף שלהם כבר פיתח תאי זיכרון לוירוס, מהדבקה ובטח ובטח ממחלה קשה, באמת גובר על הסיכון בחיסון לאור הפרסומים האחרונים על קיומן של תופעות לוואי לחיסון (בעיות במחזור, דלקת בשריר הלב) נמוך ככל שיהיה? מה הצורך הרפואי לכך? תודה

14/10/2021 | 16:03 | מאת: CORONA NEWS

https://www.medicalnewstoday.com/articles/vaccination-gives-hybrid-immunity-to-recovered-covid-19-patients#Spike-mutations

שלום נויה, אני חושש ש ר ק נציגי משרד הבריאות יכולים לענות על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה