חיסון ראשון למחלימים לכמה זמן תקף היעילות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/10/2021 | 15:10 | מאת: רותי

שלום מחלימים שקיבלו חיסון ראשון מלפני 8 חודשים כבר לא יהיה יעיל יותר? לכמה זמן תקף היעילות של החיסון הראשון למחלימים?

שלום רותי, עקרונית, אחרי 8 חודשים החיסון (זריקה אחת) איננו נ ח ש ב יותר כיעיל, גם בקרב מחלימים. האם א צ ל ך הוא עדיין יעיל? אולי כן ואולי לא. הרבה בריאות אפי

06/10/2021 | 00:08 | מאת: רותי

אז כדאי לקבל חיסון שני ?

שלום רותי, כל אחד ואחת מאתנו צריך/ה להחליט מה כדאי לו/ה. הרבה בריאות אפי

15/10/2021 | 23:48 | מאת: לחלח

תכלס... חרטה. מי שחלה יש לו את הנוגדנים הכי טובים. והכי מחזיקי מעמד. גם אם תחלי שוב זה יהיה באותה מידה שחלית קודם. ושלישית זן הדלתא יש לו מוטציה בעוד נקודה והחיסון שניתן הוא לא כנגד הזן הזה... סתם נותנים לעלות רמת נוגדנים... הכל כיסוי תחת לאלו שלא מתחסנים בכלל..

מנהל פורום וירוס הקורונה