סרולוגית לאחר חיסון 3

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/10/2021 | 08:17 | מאת: לירי

שלום, חודש לאחר נטילת חיסון 3 ביצעתי סרולוגית בבלינסון. התוצאה היא: 42,166.90 הבדיקה בוצעה בערכת Covid19IgG ArchiteS1 לפי מה שרשום: 150 ומעלה זה חיובי. השאלה היא: האם כמות הנוגדנים שיצאה לי לא מוגזמת? האם הכמות מסכנת אותי?חברים אחרים שעשו את הבדיקה יצאו עם תוצאות של 22,000 מקסימום. תודה ויום טוב

שלום לירי, כמות הנוגדנים שנמדדה אצלך לא נחשבת כמוגזמת, ולא נחשבת כמסכנת אותך. הרבה בריאות אפי

06/10/2021 | 19:54 | מאת: רונית

ערב טוב האם כמות נוגדנים מעל 40,000 בבדיקה הסרולוגית יכולה למנוע הידבקות בקורונה?

שלום רונית, מן הסתם הנוגדנים הללו יספקו לך הגנה מסוימת. לכמה זמן? אף אחד לא יודע זאת בוודאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה