חיסון קורונה של חברת מודרנה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/10/2021 | 15:54 | מאת: אילת

עשיתי חיסון ראשון לקורונה ב11/9 נאמר לי שחיסון לקורונה השני צריך לעשות בין 28 עד 40 יום . רציתי לדעת..אם אני יעשה את החיסון השני ב41 יום אחרי החיסון השני..האם זה קריטי?

שלום אילת, מבחינה רפואית זה בסדר. מבחינה בירוקרטית (קבלת 'תו ירוק' ושאר ירקות)- עלייך להפנות את השאלה ישירות ל'קו החם' של משרד הבריאות בנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

03/10/2021 | 03:34 | מאת: רמי

ואין בעיה לקבל תו ירוק לאחר מכן. לפחות בעבר, לפני המנה השלישית, בחלק מהקופות היה קצת קושי בירוקרטי לקבל את המנה השנייה לאחר יותר מ-45 יום מהמנה הראשונה, אני מעריך שהיום זה לא קיים יותר וכל אזרח יכול לקבל חיסון, עד 3 מנות, אלא אם כן לא עברו עדיין 3 שבועות מהמנה הראשונה או 5 חודשים מהשנייה.

מנהל פורום וירוס הקורונה