מודרנה מול פייזר

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/09/2021 | 22:58 | מאת: אפק

לאחרונה הוצגו מחקרים המעידים על יעילות של מודרנה על פייזר, אומנם ההבדל הוא קטן, אבל קיים. אם אני קיבלתי שני חיסונים של פייזר, האם אפשרי לקבל בוסטר של חברת מודרנה ? האם זה יכול לתת יתרון ו או/ רווח מסויים ?

שלום אפק, אינני מכיר מחקר שהשווה אנשים שקיבלו שתי מנות של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' ואחריהן 'בוסטר' של 'פייזר' לאנשים שקיבלו שתי מנות של 'פייזר' ולאחריהן 'בוסטר' של 'מודרנה' מבחינת תופעות הלוואי או סיכויי ההדבקה/התחלואה/התחלואה הקשה בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה