חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

17/09/2021 | 23:00 | מאת: רון

1. האם כדאי לבצע בדיקת קורונה לפני חיסון קורונה ולמה ? 2. האם יש משמעות למועד הבוסטר מבחינת המרחק מהחיסון השני ? (5 חודשים או יותר ?) 3. תודה!

שלום רון, 1. "כדאי" הוא מונח סוביקטיבי. אני לא טרחתי לבצע בדיקה כזאת לפני שהתחסנתי. 2. ייתכן שיש (גם כתלות בסוג החיסון), אך עדיין אין מספיק מידע בנושא. הרבה בריאות אפי

18/09/2021 | 13:06 | מאת: רון

1. הסיבה לכדאיות לבצע בדיקה כזו לפני מתן החיסון, היא להימנע מלעשות חיסון בעת מחלה פעילה אסימטופמטית. מה דעתך כעת ? 2. השאלה נובעת מהעובדה שבארץ ממליצים לבצע את החיסון לאחר שחלפו 5 חודשים מהחיסון השני ובארה"ב 8 חודשים ... מה דעתך כעת? 3. שוב, המון תודה!!!

שלום רון, 1. אני חושש שאין לי מה להוסיף על תשובתי הראשונה. מי שרוצה בודק ומי שלא רוצה לא בודק. 2. אני מודע לכך, אך עדיין אין מספיק מידע איכותי בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה