קורונה בדיקה סרולוגית

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

06/09/2021 | 12:30 | מאת: שיר

שלום, יצא לי בבדיקה סרולוגית covid19IgG quantitat חיובי וב covid19Igg architeS1 גדול מ40000 מה זה אומר?

06/09/2021 | 13:21 | מאת: יוסי

זה אומר שיש לך כמות עצומה של נוגדנים, מעבר ליכולת הזיהוי של הבדיקה. אם צריך לנחש אז אולי זה אומר שאת צעירה ובריאה שחלית במחלה וגם התחסנת, אולי פעמיים.

שלום שירה, זה אומר שיש בדמך נוגדנים מסוג S נגד נגיף ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

12/09/2021 | 19:35 | מאת: שיר

אכן התחסנתי פעמיים. האם אני צריכה להתחסן פעם שלישית? הבנתי שיש סיכון להתחסן פעם שלישית עם רמת נוגדים כזאת גבוה

מנהל פורום וירוס הקורונה