התנהלות בבידוד של ילד שקשה לו.

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/09/2021 | 22:29 | מאת: כינוי: מירי

בית עם גינה גדולה. אם קיים בידוד של ילד עם אביו, בשל ילד אחר, מאומת בכתה שגרם לכל תלמידי הכתה להיכנס לבידוד. טרם התקבלו תשובות pcr של ההורה עם הילד הנמצאים בבידוד. האם ניתן לצאת מהחדר לגינה הפרטית המגודרת? או חייבים לשהות רק בחדר שהוגדר כחדר בידוד? האם גינה פרטית מגודרת לא נחשבת כמיתחם בידוד השייכת לדירה?

02/09/2021 | 22:35 | מאת: מירי. הבהרת השאלה

כמובן שבגינה הפרטית המגודרת לא יהיה איש מלבד הילד והאבא, שממתינים לתשובת הפי.סי.אר.

שלום מירי, כל אדם יכול להגדיר את מרחב הבידוד שלו כל עוד אף אדם אחר לא נמצא בו. הרבה בריאות אפי

03/09/2021 | 07:07 | מאת: מירי

תודה רבה שנה טובה ומאושרת

מנהל פורום וירוס הקורונה