תופעות לוואי של חיסון שלישי

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/09/2021 | 15:41 | מאת: דני

מה התופעות לוואי של החיסון השלישי נגד קורונה? יש אנשים שהגיעו לבית חולים ומצבם קשה בעקבות התופעות לוואי של החיסון השלישי נגד קורונה? מומלץ לפי דעתך ליתחסן חיסון שלישי נגד קורונה? תודה מראש.

שלום דני, 1. לפי הדיווחים נראה שתופעות הלוואי של הזריקה השלישית של חיסון ה'קורונה' של 'פייזר' דומים לאלו של השניה. 2. מומלץ לך להפנות את השאלה הזו ישירות למשרד הבריאות. 3. יש אנשים שלהם זה מומלץ יותר, ויש כאלו שלהם זה מומלץ פחות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה