הדבקה אפשרית בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/09/2021 | 09:50 | מאת: קורין

הבוקר ביצעתי צילומי שיניים. יש מעין קשית קשיחה מפלסטיק רב פעמית שצריך לנשוך.כלומר השיניים והשפתיים נוגעות בקשית הזו. הם שמים על הקשית כיסוי ניילון קטן בין מטופל למטופל. כך שהפה נוגע בשקית ניילון ולא ישירוץ בקשית פלסטיק הקשיחה. האם זה מספיק על מנת לא להדבק בקורונה? היום הייתי הראשונה בתור בבוקר אבל בהנחה שאתמול בערב עשה שם בדיקה חולה קורונה שהיה אחרון..ועברו בין התורים שלנו 12 שעות. תודה

שלום קורין, אינני מכיר מקרים של הדבקה ב'קורונה' במהלך סיטואציה כמו זו המתוארת בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה