חולה מאומת ללא חום שיעול בגירוי נשימה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/09/2021 | 21:18 | מאת: יהודה

שלום, אני מאומת קורונה 9 ימים, ללא חום בכלל (בבוקר 36.1° בערב 36.9°). מרגיש מצויין אבל, יש לי תחושת גירוי בגרון שכל נשימה עמוקה בלבד גורמת לשיעול . יום שישי אני אמור לצאת מבידוד אם לא יתפתחו סימפטומים, האם הגירוי לשיעול יגרום לי להשאר מבודד? האם יש דרך לטפל הזה? תודה רבה יהודה

שלום יהודה, כל שאלה על משך הבידוד שלך עליך להפנות ישירות ל'קו החם' של משרד הבריאות בנושא ה'קורונה' בטלפון 5400*. הרבה בריאות אפי

02/09/2021 | 18:35 | מאת: יקר

יהודה כל הכבוד על השאלה. אני לא רופא ולא מתיימר לתת עצות אך אשתף אותך מהידוע לי מניסיוני ומידיעותיי: הנגיף כנראה נמצא בימיו הראשונים בחלל הפה ורובו חיצונית לתאים הפנימיים בגוף, לכן אתה אולי בתקופה הכי מדבקת שלך ורצוי שלא תיקח סיכונים מיותרים שעלולים לגרום להדבקת הסביבה הקרובה שלך. עדיף לחכות כחמישה ימים לאחר שיעלמו הסימנים הללו. חום לעיתים מעיד על תגובה חיסונית חזקה של הגוף, וכבר ידוע על חולים לא רק קלים שלא פיתחו תסמיני חום.

מנהל פורום וירוס הקורונה