תעודת החלמה ובדיקת קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

21/04/2021 | 01:33 | מאת: אורחת

שלום החלמתי מקורונה מלפני שבעה חודשים ושבוע ויש לי תעודת החלמה עד סוף יוני ועדיין לא התחסנתי מזה שלושה ימים יש לי שיעול שבא והולך ביום הראשון היה לי להרבה זמן ביום השני והשלישי נרגע בהדרגה שיעול עם ליחה שהיה יבש בהתחלה האמת מאז ההחלמה יש לי שיעולים שבאים והולכים אני חייבת לעשות בדיקת קורונה לפני החיסון?

שלום אורחת, את לא חייבת לעשות שום דבר, אבל אם את חוששת מאפשרות שנדבקת לאחרונה שוב ב'קורונה' אז ביצוע בדיקה בכיוון זה הוא הגיוני. הרבה בריאות אפי

21/04/2021 | 08:30 | מאת: אורחת

אני אתחסן גם מבלי בדיקה אפשרי? אין שום חשש מהחיסון?

21/04/2021 | 09:10 | מאת: אורחת

אני יכולה להתחסן גם מבלי בדיקה אפשרי? אין שום חשש?

שלום אורחת, קיים החשש הרגיל המלווה כל התחסנות. הרבה בריאות אפי

21/04/2021 | 11:43 | מאת: אורחת

כמו החשש הרגיל שקיים אצל כל בן אדם שמועמד להתחסן?

21/04/2021 | 12:04 | מאת: אורחת

יש שאלה בפורום בשם גליה שאומרת אם מישהו מקבל חיסון לקורונה מנה ראשונה מבלי שיהיה מודע שיש לו קורונה האם יתכן החמרה במצב? תשובתך הייתה אינני מכיר הוכחה לכך שאצל אדם חולה קורונה שמקבל את המנה הראשונה של זריקת החיסון של פייזר נגד קורונה יש החמרה כתוצאה כך האם כל שיעול מחשיד קורונה?

אכן, כמו החשש הרגיל שקיים אצל כל בן אדם שמועמד להתחסן

ממש לא כל שיעול מחשיד ל'קורונה'.

מנהל פורום וירוס הקורונה