״ביקור״ לכל היום בעיר כתומה - כיצד ניתן להישמר

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/04/2021 | 02:33 | מאת: שירותים ציבוריים

חיסנתי במנה השניה לפני יותר מחודש. מצטערת על השאלה אבל הדבר מטריד אותי. בשל עבודתי עלי להגיע לעיר אחרת וכנראה אצטרך להשתמש בשירותים הציבוריים. האם ניתן להדבק שם? ואם התשובה חיובית- מה עלי לעשות כדי להגן על עצמי מתנצלת על השאלה אבל תשובתך חשובה לי

שלום, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה ב'קורונה' מומלץ להמשיך ולנקוט באמצעים המקובלים- שמירה על ריחוק חברתי (ככל האפשר) ועל כללי הגיינה אישיים, ועטיית מסכת פה-אף כהלכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה