חיסון קורונה שני וCMV

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/04/2021 | 11:51 | מאת: CMV

שלום, לפני כחודשיים בעלי אובחן כחיובי לקורונה. לאחר כמה ימים נתקפתי בשפעת ל-10 ימים (3 בדיקות קורונה שליליות) לאחר חודש עשיתי בדיקה סרולוגית שיצאה שלילית והתחסנתי בחיסון ראשון לאחר מכן התברר בבדיקת דם שיש לי CMV עם IGM ו-IGG חיוביים. השאלה אם כדאי להתחסן בחיסון השני במצב כזה כאשר הגוף חלש? יש לציין שהחיסון הראשון עבר חלק (מלבד כבדות קלה ביד). תודה

שלום, אינני מכיר את השפעת התחלואה ב- CMV לפני כחודשיים על ההתחסנות כיום (בזריקה השניה) כנגד ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

11/04/2021 | 11:04 | מאת: CMV

CMV פעיל כעת עם IGM חיובי ןIGG 153.70, חיסון ראשון לפני כשבועיים חיסון שני בעוד שבוע, האם משנה את התשובה?

לא

מנהל פורום וירוס הקורונה