חיסון לאדם שסובל מאלרגיות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

16/03/2021 | 14:18 | מאת: אריק

שלום רב, במשך שנים אני סובל מאלרגיות בתקופות של חילופי עונות. אני נכנסתי היום לאתר על-מנת לקבוע תור לחיסון וכתוב שם שאין לקבוע תור אם ישנה אבחנה של תסמונת שפעול תאי פיטום. אני לא מכיר את הדבר הזה ולכן נכנסתי לקרוא והבנתי שמדובר בתסמונת שקשה מאוד לאבחן והתסמינים שלה דומים מאוד לתסמינים שיש לי בתקופות אלרגיה (חולשה כללית חזקה מאוד, כאבי בטן ושלשולים). מה הסכנה בקבלת החיסון במידה וחלילה יש לי את התסמונת אך איני מאובחן בה? תודה מראש,

שלום אריק, גם אני לא יכול לאבחן, בפורום זה, את בעייתך, ואני ממליץ לך לפנות לרופא/ת משפחה או לרופא/ה פנימאית כדי לבדוק האם באמת מדובר ב'תסמונת שפעול תאי הפיטום' או בבעיה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה